Even voorstellen

Voor de kunst kom ik elke dag mijn bed uit. Al vroeg leerde ik dat schoonheid troost en dat kunst verrijkt. Kunst biedt de gelegenheid om zingeving te ervaren, een behoefte van elk mens.  Mijn naam is Anneke Goede en ik woon met man, zoon, hond en twee katten in de Beemster. Twee dochters zijn al uitgevlogen en leiden hun eigen leven. Het geeft mij veel voldoening om dagelijks met kunst bezig te zijn. 

Je hebt een heerlijk huis waar je met plezier woont. Alles heb je op orde, maar toch mis je iets persoonlijks. Je wil graag kunst aan de muur. Maar hoe kom je aan een mooi, passend kunstwerk waar jij blij van wordt?

Ik kan je daar bij helpen.

Home is where the ART is

Kunst geeft sfeer aan je interieur, jij en je gezin gedijen daar goed bij. Een gezellig huis met je eigen sfeer is van onschatbare waarde, het is positief. Kunst geeft ruimte om te groeien, te genieten en gelukkig te zijn. Kunst maakt van je huis een thuis. Genieten van kunst is vervullend en geeft glans aan je dagelijks leven. Kom daarom langs bij Goede Kunstzaken en bekijk de collectie. Ik geef je graag meer informatie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom!

Waar mijn liefde voor kunst vandaan komt?

In 1982 ging ik in Utrecht wonen om daar te studeren aan de Lerarenopleiding voor de vakken Nederlands en Textiele werkvormen. Van een lieve tante kreeg ik als cadeau een abonnement voor de kunstuitleen om naar keuze twee kunstwerken uit te zoeken. Vol trots hing ik de schilderijen op. Ik als 'arme' student had originele kunst aan de muur, wat voelde ik me RIJK ! Dat gevoel heeft me nooit meer losgelaten en dat gun ik jou ook.

 

Wil je meer over mij weten?