Goede kunst, een tweede leven.Goede kunst, een tweede leven

Ben jij kunstverzamelaar en heb je verschillende kunstwerken die je niet meer ophangt? Of heb je een kunstwerk dat niet (meer) in jouw huis past? Wat doe je er mee? Geef ze een tweede leven!
Voorwaarden

Ons criterium voor de kunst die je inbrengt is dat het in goede staat verkeert. Ook de naam van de kunstenaar is belangrijk, misschien een datum wanneer het gemaakt is? Een persoonlijk verhaal erbij waarderen we altijd!


Hoe werkt het
Je kiest de kunstwerken die je wil inleveren. Per kunstwerk betaal je €10. Dit bedrag is bestemd om de expositie mogelijk te maken, denk aan de verzekering van de kunst, hapjes & drankjes en activiteiten die we organiseren gedurende de expositiedagen. Met muziek, een lezing of een performance en bijvoorbeeld ter afsluiting een wijnproeverij. Kunst is namelijk ook gezellig en persoonlijke ontmoeting staat bij ons hoog in het vaandel. Wordt een kunstwerk verkocht? Dan is 80% van het totaalbedrag voor jou en 20% bestemd voor de galerie. De kunst die niet verkocht is gaat terug naar jou, maar blijft wel staan op de website. Zo zijn we met elkaar goed bezig!
 
Doe je mee? Super leuk, we kijken er naar uit!
 
Hartelijke groet,
Anneke en Dennis

Dennis A-Tjak en ik zijn bezig met de opzet van 'Goede kunst, een tweede leven'. Het plan is om vier keer per jaar een expositie te organiseren van de ingebrachte kunstwerken, in de galerie van Dennis, Grote Oost 71 in Hoorn. Dit project is nog in ontwikkeling. In het najaar meer hierover.